Je kennis verbreden met deze cursussen

      Geen reacties op Je kennis verbreden met deze cursussen

Om toch het beste van deze vreemde tijd de maken zullen velen de coronaperiode bijvoorbeeld gebruiken om in zichzelf te investeren, denk aan het leren van een vreemde taal, nieuwe hobby’s te leren of nieuwe kennis op te doen. Ben jij ook in persoonlijke ontwikkeling, maar weet je niet helemaal wat je moet leren? Dan wil ik je wat inspiratie geven. In dit artikel heb lees je een aantal populaire cursussen, dus lees vooral snel verder!

1. Excel cursus

Een cursus Excel is momenteel een van de meest populaire cursussen. Excel is een programma dat door veel bedrijven wordt gebruikt en voor veel kantoorfuncties is basiskennis van dit programma vereist. Microsoft Excel is het spreadsheetprogramma van Microsoft en maakt deel uit van het Microsoft Office-softwarepakket. Bent je van plan om een ​​Excel cursus te volgen, dan heb je de keuze uit verschillende onderdelen. Je kunt hier meer over lezen op de website van learnit.

2. Adobe

Adobe Creative Cloud omvat Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign. Deze programma’s worden tegenwoordig veel gebruikt. Als je een communicatie- of marketingfunctie in een bedrijf start, wordt begrip van deze programma’s steeds meer gewenst of zelfs noodzakelijk. Daarom is dit het ideale moment om deze procedures beter onder de knie te krijgen. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over het volgen van cursussen in Photoshop, Illustrator of InDesign, bezoek dan deze website.

3. Programmeren

Naast Excel-cursussen en verschillende Adobe-software, is programmeren nu ook erg populair. Hierbij kunt u denken aan HTML, CSS cursussen, PHP cursussen of Python cursussen. Je leest alles op de website van Learnit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *