Een handige tool voor je dagelijks werkleven

Stress jij ook elk moment over die gecompliceerde excel bestanden waar je begrotingen handmatig moet invoeren en het telkens verkeerd gaat, waardoor je alles opnieuw kan invoeren totdat je de structuur en de formule correct in hebt gevoerd en alles overzichtelijk is? Maar is deze stress het niet waard en laat je alles maar liggen tot het laatste moment zodat je nog meer stress hebt? Maar met een simpele app kun je deze problemen de wereld uit helpen, dan hebben we het over planning and control. Deze app zorgt ervoor dat ook jij tijdens werk of tijdens het dagelijks leven goed kan functioneren en niet hoeft te stressen om gestructureerd en georganiseerd werk. De app is ontwikkelt door https://www.pepperflow.nl/ em wordt door veel bedrijven en instanties gebruikt, waaronder ook gemeenten. In deze blog vertellen je wat je kan doen met de app om jouw leven simpeler te maken.

De app heeft een text functie wat kort gezegd, ervoor zorgt dat je digitaal kan schrijven, lezen en commentaren op teksten. Dit doe je online voor optimale efficiëntie, waardoor je ook op je mobiel, tablet, laptop en computer hetzelfde bestand hebt dat hoogwaardig is afgewerkt en een kwaliteit beeld schept. 

Tevens heeft de app een finance functie, deze hoor je te koppelen aan je bank of andere financiële systemen. Hierdoor kan je alles synchroniseren en een overzichtelijk beeld krijgen over jouw in/ uitgaven. Natuurlijk zijn deze financieen ook te integreren in de functie text, mocht je voor je bedrijf of werk iets moeten uitleggen in een pdf.

De app maakt ook grafieken en tafels voor je mocht je dat willen. Deze haalt hij vanuit indicatoren en statistieken uit andere tools die je hebt gesynchroniseerd. Zo kan je ook hier een duidelijk overzicht creëren en is het ook mooi getint in een Pepperflow stijl!