De beste hosting aanbieders op een rijtje

Ben je op zoek naar betaalbare hosting, bijvoorbeeld voor een website of voor een andere server zoals een gameserver? Wellicht is het dan verstandig om de beste hosting aanbieders op een rijtje te zetten en goed te vergelijken qua prijs, aanbod, betrouwbaarheid, service en nog veel meer belangrijke dingen met betrekking tot hosting. Het is echter wel een moeilijk product om te vergelijken. Het kost nou eenmaal veel tijd om tientallen sites af te struinen op zoek naar de beste deal. Daarom kun je via HostingVergelijken.org alle hosting aanbieders gemakkelijk in een overzicht vergelijken en de provider uitkiezen die het meeste voldoet aan jouw behoeftes.

hosting aanbieders

De steunpilaren van hosting

In de vergelijking van HostingVergelijken.org is naar een aantal onderdelen gekeken welke in de algemeenheid als essentieel worden geacht voor goede hosting. Zowel voor webservers als voor gameservers zijn de volgende onderdelen van groot belang en maken dan ook deel uit van de vergelijking;

  • Prijs,
  • Kwaliteit,
  • Uptime,
  • Support en
  • Snelheid.

Een aanbevolen provider

Als je zo veel hosting aanbieders vergelijkt, moet er natuurlijk een beste keuze uit komen. Volgens HostingVergelijken.org ben je het beste af met de webhosting services van Mijn.Host. Voor slechts €3,99 per maand mag je met jouw server onbeperkte bandbreedte benutten. Dat is uiterst voordelig als je rekening houdt met het feit dat je op de servers van Mijn.Host maar liefst drie websites mag hosten per server! De websites worden opgeslagen op een supersnelle SSD schijf waar jij 5 GB aan opslagcapaciteit van mag benutten. Als kers op de taart beheer jij jouw Nederland-gebaseerde server door middel van het populairste hosting paneel op de markt: DirectAdmin.

Heb je al een draaiende website, maar wil je toch graag overstappen naar Mijn.Host? De provider biedt een gratis verhuisdienst aan om eenvoudig je websites over te laten zetten.