Allerlei soorten van een Azure cursus

      Geen reacties op Allerlei soorten van een Azure cursus

Er zijn veel verschillende soorten cursussen waaronder Azure cursus er een is. Deze cursus kan ook weer worden onderverdeeld in verschillende cursussen. Waarom is het nu eigenlijk slim om überhaupt een cursus te gaan volgen. Een cursus is eenmalig en je leert veel van bepaalde software. Heb je een eigen bedrijf of werk je voor een bedrijf in beide gevallen is het handig om een cursus te doen. Als je bij een bedrijf werkt en je doet een cursus dan is de kans aanwezig dat je na een tijdje salarisverhoging krijgt. Overleg je met jouw baas dat je deze cursus wilt doen dan is hij vaak ook wel bereid deze cursus te betalen. Een ander moment waarop deze cursus erg handig is om te doen is als je werkloos bent. Nadat je deze cursus hebt gedaan weet je alles van bijvoorbeeld Microsoft en hoe het systeem werkt. De kans is veel groter dat je een baan krijgt als je dit op je CV kan zetten. 

azure cursus

Azure cursus op jouw niveau

Een Azure cursus kan op verschillende niveaus gegeven worden. Ben je al redelijk bekend met Microsoft Azure dan hoef je niet alle stappen voor een beginner te doorlopen. Al is dit wel handig om te doen, zodat je dan alle basistechnieken echt goed onder de knie hebt. In de eerst fase leer je hoe het systeem in elkaar steekt en wat je daarmee kan. Dit is echter nog wel op het niveau voor beginners. Bij de training voor gevorderden wordt er nog dieper ingegaan op wat je er allemaal mee kan. Kies je voor de training voor experts dan kan jij je hierna een echte expert noemen. Na deze training te hebben afgerond ben je een Microsoft Certified expert op IT gebied. 

Training voor medewerkers

Ben je een baas van een bedrijf en wil jij jouw medewerkers een Azure cursus laten geven. Dit is een goed idee, omdat zo al jouw medewerkers wat afweten van het Microsoft systeem. Het is mogelijk om ze allemaal een cursus te geven op het hoofdkantoor van Microsoft. Je krijgt zo een training van de mensen die hier het meeste verstand van hebben. Daarnaast is het ook nog mogelijk om een paar van jouw medewerkers nog dieper te laten verdiepen in Azure. Doe je dit dan hoef je nooit meer een IT’er in te schakelen en kunnen alle medewerkers zelf alle problemen oplossen.